PEČENÁ JELÍTKA SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBŮRKY A SÝROVOU OMÁČKOU

Potřebné ingredience
Jelítka, sádlo, brambory, kuřecí kosta bujónu, celý kmín,2 větší cibule, 150 ml mléka, 2 měkké sýry Apettito, pepř, špetka soli, hotová sypká (nebo granulovaná) jíška.
Postup přípravy
PS. - přestal mně jít foťák tak jsem nenafotila postup výroby omáčky, ale každá kuchařinka to hravě svede

Brambůrky přichystané na vaření s kuřecím bujónem a kmínem v sítku

Již uvařené a připravené na slítí vody

Opražená cibulka

Přimícháno do uvařených brambůrek

Upečená směs z jelítek

A zde již brabůrky zalité sýrovou omáčkou, bohužel mně vypnul foťák, tak už jsem nemohla vyfotit postup výroby této omáčky. Ale je to úplně jednoduché a myslím že to zvládne každá kuchařinka. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé